The dairy is taken over by Joël Pelletier, son of a cheesemaker, who decides to start producing yoghurts and white cheeses. He quickly passes on his passion to his friend Frédéric Bussy who joins him and trains at the Poligny school in the Jura.
Data sheet
- Poids
- LAIT
- Lait entier pasteurisé de vache
- TEXTURE
- fondante
- ALLERGENE
- Lait
- MATIERE GRASSE
- PROVENANCE
- Ain
- SAISON
- toute l année
- INTENSITE
- Doux
Michèle F. published the 03/01/2023 following an order made on 26/12/2022
Ce sont mes préférés.
Anonymous customer published the 15/09/2022 following an order made on 08/09/2022
Yaourts entiers natures excellents .
Anonymous customer published the 30/08/2022 following an order made on 21/08/2022
Yaourt entier nature très bon, je l'utilise aussi pour mes sauces froides avec du concombre, ou de la ciboulette râpée avec les batonnetsle légumes,où du citron pour un poisson froid.
Anonymous customer published the 21/07/2021 following an order made on 07/07/2021
De vrai yaourts au lait entier excellent nature ou avec des fruits ou du sirop
Anonymous customer published the 02/06/2021 following an order made on 27/05/2021
Des vrais yaourts au lait entier très bon avec le coulis de framboise
Anonymous customer published the 24/05/2021 following an order made on 16/05/2021
Mes yaourts nature préféres onctueux au lait entier je recommande.
Anonymous customer published the 18/11/2020 following an order made on 07/11/2020
Mes yaourts entiers natures préférés, avec un peu de gelée ou de confiture c'est un délice
Anonymous customer published the 25/08/2020 following an order made on 19/08/2020
Excellent, le vrai yaourt de mon enfance à la campagne, à consommer nature , sucré ou non avec des fruits ou de la confiture un dessert ou un encas très sain pour tous.
Anonymous customer published the 27/05/2020 following an order made on 13/05/2020
PAS DE COLIS REÇU et moi je commence à l'avoir mauvaise mais gardons notre humour!
Plain whole yogurt with cow's milk
Plain yogurt made from whole pasteurized cow's milk with only 6.4% fat, made at the artisanal dairy of La Côtière in the Ain department.
To be kept at +6°C maximum.