The Raclette de Savoie, entirely made with raw milk, is produced and matured by the farmers of the 5 communes of the Chambotte massif.
Brézain is a French cheese, produced in Haute-Savoie. It was born in 1991 in La Balme-de-Thuy.
Morbier cheese is a raw cow's milk cheese, with a mild taste and at the same time with character made in the Jura Mountains, it is a local cheese.
Tomme à l'ail des ours is a cheese made from raw cow's milk, matured in the cellars of Savoie. the garlic of the bears is a wild garlic, which gives the tomme multiple aromas; both powerful and creamy; the tomme à l'ail des ours can also be consumed melted in raclette!
Data sheet
- Poids
Anonymous customer published the 29/01/2024 following an order made on 23/01/2024
parfait ! les pommes de terre en plus top !
Anonymous customer published the 03/01/2022 following an order made on 27/12/2021
Parfait, livraison rapide et excellent produit
Anonymous customer published the 06/12/2021 following an order made on 21/10/2021
Ce plateau a été apprécié par tous, les variétés de fromages découpés sont étiquetés. Les pommes de terre sont parfaites J'ai pris le plateau de charcuterie avec
Anonymous customer published the 24/03/2021 following an order made on 17/03/2021
je recommande ce plateau de raclette diverses et morbier vraiment bien présenté avec les pommes de terre en cadeau c'est très sympatique.