The real Nnatua Nolo sauce with crayfish butter is a béchamel sauce with one exception: with organic whole milk, flour and crayfish butter!
The Astacus Astacus crayfish, known as "red legs", which used to be found in the lakes of the Nantua region, are now fished in European waters.
They are cooked and crushed with their flesh to give all their flavor and natural orange color to the sauce.
Data sheet
- Poids
- Composition
- LAIT
- Vache
- ALLERGENE
- Lait
- PROVENANCE
- Ain
- SAISON
- Toute l'année
LIONEL M. published the 14/11/2023 following an order made on 05/11/2023
Pas encore "dégusté" mais en fonction des produits précédents je ne devrai pas être déçu !
Michèle F. published the 29/01/2023 following an order made on 20/01/2023
Pour la sauce de Nantua j'en utilise souvent et j'ai particulièrement apprécié en boite de conserve plus facile à conserver qu'en pot de verre ; excellente avec tout.
Anonymous customer published the 08/06/2022 following an order made on 28/05/2022
Moi j'en nape mes quenelles de brochet ce qui donne un goût subtil que j'adore, très bonne aussi seule, soit sur un riz blanc soit de pomme de terre ou de pâtes,
Anonymous customer published the 23/03/2022 following an order made on 04/03/2022
Pas assez relevée
Anonymous customer published the 15/03/2022 following an order made on 28/02/2022
Conforme à mon attente
Anonymous customer published the 11/01/2022 following an order made on 03/01/2022
c'est un délice avec les quenelles de brochets ou simplement en sauce sur du riz, des pâtes, des pommes de terre à l'eau. Indispensable dans son placard en réserve.
Anonymous customer published the 25/04/2021 following an order made on 18/04/2021
Je viens tout juste de recevoir ma commande, il est donc difficile de vous donner une note,mais cela ne va pas tarder.
Anonymous customer published the 16/02/2021 following an order made on 11/02/2021
Enfin un produit qui a du goût
Anonymous customer published the 30/12/2020 following an order made on 15/12/2020
Excellent!
Real Nantua sauce with crayfish butter
The real Nantua sauce with crayfish butter will perfectly accompany the Nolo quenelles, as well as all white fish (monkfish, cod, etc...)
Jar of 290gr to be kept between +2°C and +4°C. Shelf life: 3 months